Си Би Уеб

Уеб хостинг Домейни Изработка на уеб сайтове SSL сертификати Изработка на е-магазини Поддръжка на уеб и мейл сървъри Изработка на уеб приложения

Условия за ползване


 • Всяка една хостинг услуга предоставяна от CBWEB може да бъде използвана само и единствено за законни цели. Забранени са файлове и материали, които са защитени от закона за авторското право, порнографско съдържание, нецензурни и обидни материали, warez сайтове, файлове с хакерско съдържание и програми. При наличието на съдържание от по горе споменатото достъпа до сайта се блокира и изтрива без предупреждение.

 • По осмотрение CBWEB си запазва правото да не възстанови заплатената сума от клиента с оглед покриване на нанесените щети и пропуснати ползи от по горните действия.

 • Забранено е инсталирането на скриптове и страници застрашаващи сигурноста на мрежата на CBWEB. При откриване на такива, достъпът до дадените скриптове се прекратява и файловете се изтриват без предупреждение.

 • При надвишаване на месечния трафик се заплаща по 4 лв. За всеки GB над посочените за дадения хостинг пакет за който е платено. Сумата се плаща в срок до 30 дни след изтичане на месеца по един от начините за плащане. CBWEB изпраща уведомително писмо за надвишения трафик на посочения в акаунта е-mail. Неполучаването на уведомителното съобщение, не освобождава клиента от задължението да заплати съответната сума.

 • CBWEB носи отговорност за качеството на услугата за периода за който е платена съответната такса за използваната услуга. За всеки регистриран от нас домейн предоставяме потребителско име и парола за достъп до настройките и пълен контрол на домейна. Ако не желаете хостинг при нас, можете да позвате домейна при друг доставчик.

 • CBWEB предоставя потребителско име и парола за достъп до файловете на сайта, както и за допълнителни настройки на хостинг пакета. CBWEB не носи отговорност при загубване, открадване или предоставяне на достъп на трети лица.

 •
CBWEB не носи отговорност за информацията, публикувана от клиента. Както и евентуална загуба на информация, неоторизиран достъп до нея или при настъпване на обстоятелства и причини извън нашия контрол. Не поемаме отговорност за щети, нанесени върху Вашия бизнес.

 • CBWEB си запазва правото да поправи или обнови условията за използване на услугите си без предупреждение.

 • Всеки хостинг пакет е предназначен за публикуването на един уеб сайт. При установяне на противното допълнителния(ите) сайт(ове) ще бъдат изтривани без предупреждение.

 • При достигане на по високи от приетите за нормално сървърни ресурси, клиентът ще бъде уведомен по е-майл. Ако в срок до 5 дни след изпращането уведомителното писмо по е-майл, не получим отговор ще бъдем принудени да направим съответните мерки за ограничаване функционирането на сайта.

 • Домейните се регистрират за срок не по малко от 1 година. След изтичане на този срок домейна се изтрива и не може да бъде подновен. Изключение правят домейните .com, .net, .org които имат 30 дневен период след дата на изтичане в който могат да бъдат подновени.

 • Клиента има право да направи рекламация и да поиска връщане на заплатената сума в срок до 30 след датата на последното плащане, като сумата не е по голяма от заплатената за дадения период. Суми по закупени домейни не се въстановят. Сумите се възстановяват по банков път, пощенски запис или в брой - в нашия офис, в зависимост от начина по който е извършено заплащането на сумата. Начина на възстановяване на сумата може да бъде различен от този по който е заплатена сумата, само чрез допълнително уточнение и изпратени данни по е-mail.

 • Възстановяване на сумата се извършва само и единствено за заплатени хостинг пакети. Суми по регистрирани домейни - не се възстановяват, те остават ваша собственост за периода на регистрацията им. Ако е платена промоционална или пакетна цена за хостиг + домейн, се възстановява само сумата която е разлика от цената на домейна и пакетната цена. Сумата за хостинг се възстановява пропорционално за неизползваните месеци.

 • При доказване на разпращане на спам от Ваша страна, CBWEB си запазва правото на крайна мярка - прекрятяване на предлаганата услуга, без въстановяване на заплатените суми.

 • Безплатните пакети(форум, блог, галерия...) които инсталираме безплатно по желание на клиента към всеки хостинг пакет, са системи с отворен код (open source). Нашето задължение е да инсталираме дадения пакет и да Ви предоставим потребителско име и парола за достъп до админската част на пакета. Не поемаме грижа за остраняване на проблем, ако за в бъдеще възникне такъв. CBWeb ще помогне винаги на свой клиент, за отстраняването на проблем относно сайта на клиента. Ако проблема не е по наша вина, и изисква повече време за остраняването му, CBWеb ще предложи съобразно решение (техническо и финансово).

 • Сумите по промоционалните оферти се отнясят еднократно, и не променят цените на останлите предлагани услуги за бъдещи и настоящи клиенти.